Канальний кондиціонер SAKATA SIB-200DCYh/SOB-200YC

64250

Sakata
Производитель Sakata Площадь помещения, м2 176-200 Монтаж канальный Функциональные особенности не инверторный двигательТип сплит-система Режимы работы обогрев приток свежего воздуха (с улицы) осушение воздуха Адаптация к отрицательной температуре, °C от -1 до -5 Гарантия, лет 3
Комплектація блоку: дротовий пульт. Фільтр грубої очистки (опціонально). Управління швидкістю обертання вентилятора: 3 швидкості та автоматичний режим. Максимальний статичний напір до 200 Па. Авторестарт. Відновлення роботи кондиціонера в колишньому режимі після відновлення електроживлення. Інтелектуальна система захисту теплообмінника зовнішнього блоку від обмерзання. При виникненні несправностей код помилки відображається на пульті управління, що в свою чергу дуже спрощує діагностику системи. вентилятора перша, друга, третя швидкість вентилятора або авто-режим. Озонобезпечний фреон R-410A.

Sakata

Кондиціонери SAKATA - це японські розробки, інтегровані на сучасних китайських виробництвах. Престижне походження забезпечує ергономічний сучасний дизайн, оптимальний набір функцій, високу енергоефективність, надійність, забезпечену комплектуючими відомих світових виробників. Контроль якості, що підтримується на виробництві, дозволяє впевнено пропонувати трирічну гарантію. Широкий модельний ряд дозволяє органічно інтегруватися в приміщення будь-якого призначення. За допомогою команди консультантів, проектувальників, дизайнерів, інсталяторів SAKATA внесе до Ваших приміщень престижну приналежність до японських інновацій у доступному ціновому сегменті.

Можна використовувати при негативній температурі від -1°C до -5°C

Цей кондиціонер можна використовувати при негативних температурах від -1°C до -5°C.
Цей кондиціонер можна використовувати при негативних температурах

Присутня функція осушення повітря

Працюючи як осушення, кондиціонер усуває зайву вологу з повітря. Цей процес відбувається через таке явище, як конденсація, тобто випадання вологи на холодні предмети в теплому приміщенні. Варто зазначити, що режим осушення не впливає на температуру в приміщенні. Як тільки вона підвищиться на один градус, система автоматично запустить режим осушення. Як тільки вона опуститься на пів градуса, режим вимкнеться. Особливо актуальна ця функція у весняні та осінні місяці.
Сушка воздуха кондиционером

Є притока свіжого повітря (з вулиці)

streetearing.jpg Дана опція дозволяє отримувати часткове домішування свіжого повітря, яке потрапляє в приміщення, з попередньою фільтрацією та зміною температури.
Приплив свіжого повітря (з вулиці)
Зверніть увагу, що повноцінний приплив свіжого повітря можуть забезпечити тільки канальні кондиціонери, в системі яких можливий підмішування повітря до 25% від власної продуктивності. корпус внутрішнього блоку, через який здійснюється подача свіжого повітря - всього 5-10% від загальної кількості.

Тип кондиціонера: Спліт-система

split.pngСпліт-системи (англ. split — розщеплення) — складаються з двох блоків, внутрішнього та зовнішнього розміщення, з'єднаних між собою мідними трубами, якими циркулює хладон. Зовнішній блок містить (подібно до холодильника) компресор, конденсатор, дросель і вентилятор; внутрішній блок - випарник та вентилятор. Розрізняються за типом виконання внутрішнього блоку: настінний, канальний, касетний, підлогово-підстельовий (універсальний тип), колонний та інші.
Сплит система купить


Спліт-система, що працює на обігрів, це тепловий насос “повітря-повітря”, а по суті – супер економічний обігрівач, який видає теплову енергію в кілька разів більше, ніж споживає енергії електричної. Так, на 1 кВт споживаної енергії від електромережі кондиціонер видає від 2,5 кВт до 4,2 кВт тепла. Потрібно врахувати, що ця цифра правильна за температури зовнішнього повітря від 0°С до +5°С.

Якщо порівняти кондиціонер зі звичайним електричним приладом - масляним радіатором, кон вектором і т.д, то останній, споживаючи 1 кВт електроенергії, видає у вигляді тепла 0,9-0,95 кВт, що не є енергозберігаючим споживанням. При обігріві кондиціонером на один кіло Ватт споживаної електроенергії
313