серія INNOVATION LANZKRAFT LSWH/LSAH-20FL1N

6910

Lanzkraft
Производитель Lanzkraft Площадь помещения, м2 16-25 Монтаж настенный Функциональные особенности не инверторный двигатель ионизацияТип сплит-система Режимы работы обогрев осушение воздуха Адаптация к отрицательной температуре, °C от -1 до -5 Гарантия, лет 3
Нова лінійка побутових кондиціонерів Lanzkraft INNOVATION створювалася відповідно до європейських стандартів для українського споживача. Пристосованість до умов українського клімату, оптимальне поєднання функцій, новий оригінальний дизайн і низька ціна роблять дані кондиціонери привабливими для вітчизняного споживача. Основні особливості кондиціонера: Іонізація. Вітамінний З фільтр. негативній температурі до -7 ° C. Робота вентилятора на 3-х швидкостях і в автоматичному режимі. Конструкція корпусу зовнішнього блоку Lanzkraft Innovation спрощує обслуговування кондиціонера і очищення його від пилу і бруду.

Lanzkraft

Коли ми говоримо про Австрію, у нас відразу виникають асоціації якості, надійності та високого інноваційного потенціалу. Кондиціонери родом з Австрії – це відома австрійська якість від країни лідера, могутньої держави з передовими технологіями, високою надійністю технологічної продукції. Австрійські підприємства займають провідні місця на світовому ринку. Ось у цих величних краях і народився бренд Lanzkraft. У перекладі з австрійської означає «Баланс сил». Баланс ціни та якості, вміле поєднання австрійських технологій, створить Вам затишок, комфорт та зручність за оптимальну ціну. Головна мета «Баланс сил» – це запобігти домінуванню чогось одного. Так ми створили систему, у якій гармонують усі компоненти. Як відомо з фізики, існує закон збереження енергії – енергія ні звідки не з'являється і нікуди не зникає, то ми створюємо технології «Баланс сил», комфорту та якості. Продукція бренду Lanzkraft давно підкорює світовий ринок кліматичної техніки. Завдяки балансу технологічності, простоті використання та гарантії якості, наша продукція використовується у компаніях світових лідерів.

Можна використовувати при негативній температурі від -1°C до -5°C

Цей кондиціонер можна використовувати при негативних температурах від -1°C до -5°C.
Цей кондиціонер можна використовувати при негативних температурах

Присутня функція осушення повітря

Працюючи як осушення, кондиціонер усуває зайву вологу з повітря. Цей процес відбувається через таке явище, як конденсація, тобто випадання вологи на холодні предмети в теплому приміщенні. Варто зазначити, що режим осушення не впливає на температуру в приміщенні. Як тільки вона підвищиться на один градус, система автоматично запустить режим осушення. Як тільки вона опуститься на пів градуса, режим вимкнеться. Особливо актуальна ця функція у весняні та осінні місяці.
Сушка воздуха кондиционером

Доступна Іонізація

Іонізація повітря має антибактеріальний ефект. Аніони, переміщаючись у приміщенні, стикаються з бактеріями та спорами. При цьому вони перетворюються на гідроксигрупи (ВІН) і руйнують оболонки бактерій. Повітря очищається у всьому приміщенні від бактерій, грибів, плісняви. Можливо з цим і пов'язана цілюща сила іонів захисту людини від хвороб.
Іонізація повітря допомагає усунути неприємні запахи та тютюновий дим. Зіштовхуючись із молекулами забруднень і неприємних запахів, аніони розщеплюють їх у нешкідливі речовини. Різні стійкі запахи та тютюновий дим видаляються без сліду за 5-6 хвилин роботи іонізатора. Враховуючи обсяг повітря, що захоплюється кондиціонером - іонізація за його допомогою ідеальний засіб для боротьби з димом у будинку курця.
Іонізація видаляє з повітря деякі небажані та небезпечні хімічні сполуки. У приміщенні можуть бути джерела небажаних хімічних сполук, які проникають у повітря: предмети, оброблені хімічними засобами, шкідливі матеріали та аерозолі. Принцип дії в даному випадку схожий з описаними вище. Основою цієї користі є не чудодійна сила іонів, а їх фізичні властивості, за допомогою яких аніони успішно очищають повітря приміщення. Цю функцію в кондиціонері варто вважати як функцію додаткової фільтрації, а іонізатор виступає як додатковий фільтр тонкого очищення повітря. Використання такого фільтра очистить приміщення від шкідливих і хвороботворних бактерій за 2-3 години роботи, а від тютюнового диму позбавить якихось 5-6 хвилин. >

Тип кондиціонера: Спліт-система

split.pngСпліт-системи (англ. split — розщеплення) — складаються з двох блоків, внутрішнього та зовнішнього розміщення, з'єднаних між собою мідними трубами, якими циркулює хладон. Зовнішній блок містить (подібно до холодильника) компресор, конденсатор, дросель і вентилятор; внутрішній блок - випарник та вентилятор. Розрізняються за типом виконання внутрішнього блоку: настінний, канальний, касетний, підлогово-підстельовий (універсальний тип), колонний та інші.
Сплит система купить


Спліт-система, що працює на обігрів, це тепловий насос “повітря-повітря”, а по суті – супер економічний обігрівач, який видає теплову енергію в кілька разів більше, ніж споживає енергії електричної. Так, на 1 кВт споживаної енергії від електромережі кондиціонер видає від 2,5 кВт до 4,2 кВт тепла. Потрібно врахувати, що ця цифра правильна за температури зовнішнього повітря від 0°С до +5°С.

Якщо порівняти кондиціонер зі звичайним електричним приладом - масляним радіатором, кон вектором і т.д, то останній, споживаючи 1 кВт електроенергії, видає у вигляді тепла 0,9-0,95 кВт, що не є енергозберігаючим споживанням. При обігріві кондиціонером на один кіло Ватт споживаної електроенергії
278