Серія KITO SIH/SOH-020SHDB

7780

  • Стінна спліт-система, режим роботи: охолодження/обігрів.
  • Передня панель усіх настінних спліт-систем виконана з світлопрозорого пластику, завдяки якому реалізована розробка Sakata — MIRAGE дисплей, який залишається абсолютно непомітним, якщо кондиціонер вимкнено.
  • Зручний режим для випадків різкого перепаду температури на вулиці протягом дня або для користувачів, які не хочуть замислюватися про вибір режиму роботи кондиціонера. Достатньо вибрати бажану температуру в приміщенні та режим SMART, а спеціальний алгоритм вільної логіки сам визначить режим роботи кондиціонера та найкращі налаштування режиму вентилятора.
  • Функція I FEEL. У пульті дистанційного керування Sakata встановлено температурний датчик завдяки якому можна більш точно підтримувати температуру в приміщенні, безпосередньо в місці знаходження людей.
  • Енергоефективність обладнання з кожним роком стає все більш важливим показником. Тепер, з підвищенням тарифів на елеткроенергію, енергоефективність стає важливим економічним фактором при прийнятті рішення про покупку, оскільки безпосередньо впливають на додаткові витрати, пов'язані з експлуатацією кондиціонера. Зараз у різних країнах існують кілька класифікацій енергоефективності систем кондиціювання роздільного типу (спліт-систем).
  • Оптимізована конструкція внутрішнього блоку, що включає: нову конструкцію крильчатки вентилятора збільшеного діаметра з новою формою лопаток, низькошумні двигуни, спеціально розроблене аеродинамічний розв'язок всього повітряного каналу, починаючи від грати забору повітря, продовжуючи його проходженням через теплообмінник покращеної конструкції, форми повітророздавального сопла та спеціальної форми жалюзі. Все це дозволило знизити рівень шуму внутрішнього блоку до екстремально низьких значень, що становлять для преміальних моделей 22 дБ(А) в низькошумному режимі. Порівняно зі звичайним фільтром очищення від пилу, фільтр високого очищення видаляє більше 90% пилу та інших частинок повітря в приміщенні. Фільтр просто очищається від забруднень під проточною водою.
  • 1
287