серія HEAT PUMP INVERTER SAKATA SIE/SOE-050SCHP

28360

Sakata
Производитель Sakata Площадь помещения, м2 46-55 Монтаж настенный Функциональные особенности инверторный двигатель ночной режим работы Тип сплит-система Режимы работы обогрев осушение воздуха Адаптация к отрицательной температуре, °C -21 и менее Гарантия, лет 3
Інверторна настінна спліт-система, режим роботи: охолодження/обігрів. Побутовий тепловий насос. Можливість роботи на обігрів за зовнішніх температур до -25 °С. Клас енергоефективності А++. Зручний режим для випадків різкого перепаду температури на вулиці протягом дня, або для користувачів, які не хочуть замислюватися на вибір режиму роботи кондиціонера. Достатньо вибрати бажану температуру в приміщенні та режим SMART, а спеціальний алгоритм вільної логіки сам визначить режим роботи кондиціонера та найкращі налаштування режиму вентилятора. Функція I FEEL. У пульті дистанційного керування Sakata встановлений температурний датчик, завдяки якому можна більш точно підтримувати температуру в приміщенні, безпосередньо в місці перебування людей. Енергоефективність обладнання з кожним роком стає все більш важливим показником. Якщо раніше високі значення цього показника свідчили про якість обладнання та високий технологічний рівень, то тепер, з підвищенням тарифів на електроенергію, енергоефективність стає важливим економічним фактором при прийнятті рішення про купівлю, оскільки безпосередньо впливають на додаткові витрати, пов'язані з експлуатацією кондиціонера. Зараз в різних країнах існують кілька класифікацій енергоефективності систем кондиціювання роздільного типу (спліт-систем). Оптимізована конструкція внутрішнього блоку, що включає: нову конструкцію крильчатки вентилятора збільшеного діаметра з новою формою лопаток, низькошумні двигуни , починаючи від решітки забору повітря, продовжуючи його проходження через теплообмінник поліпшеної конструкції, форми повітрорізального сопла та спеціальної форми жалюзі. Все це дозволило знизити рівень шуму внутрішнього блоку до екстремально низьких значень, що складають для преміальних моделей 22 дБ(А) у низькошумному режимі. ULTRA Hi Density фільтр є фільтром високої очистки нового покоління. Порівняно зі звичайним фільтром очищення від пилу, фільтр високого очищення видаляє більше 90% пилу та інших частинок повітря в приміщенні. Фільтр просто очищається від забруднень під проточною водою. Подвійна шумоізоляція компресора. Всі інверторні кондиціонери Sakata мають вбудовану подвійну шумоізоляцію компресора, що дозволяє знизити рівень шуму зовнішнього блоку.

Sakata

Кондиціонери SAKATA - це японські розробки, інтегровані на сучасних китайських виробництвах. Престижне походження забезпечує ергономічний сучасний дизайн, оптимальний набір функцій, високу енергоефективність, надійність, забезпечену комплектуючими відомих світових виробників. Контроль якості, що підтримується на виробництві, дозволяє впевнено пропонувати трирічну гарантію. Широкий модельний ряд дозволяє органічно інтегруватися в приміщення будь-якого призначення. За допомогою команди консультантів, проектувальників, дизайнерів, інсталяторів SAKATA внесе до Ваших приміщень престижну приналежність до японських інновацій у доступному ціновому сегменті.

Можна використовувати при негативній температурі -21°C і менше

Даний кондиціонер можна використовувати при від'ємних температурах -21 і менше. descriptions/min.jpg">Даний кондиціонер можна використовувати при негативних температурах

Присутня функція осушення повітря

Працюючи як осушення, кондиціонер усуває зайву вологу з повітря. Цей процес відбувається через таке явище, як конденсація, тобто випадання вологи на холодні предмети в теплому приміщенні. Варто зазначити, що режим осушення не впливає на температуру в приміщенні. Як тільки вона підвищиться на один градус, система автоматично запустить режим осушення. Як тільки вона опуститься на пів градуса, режим вимкнеться. Особливо актуальна ця функція у весняні та осінні місяці.
Сушка воздуха кондиционером

Встановлено нічний режим роботи

У цьому режимі встановлюється мінімальна швидкість вентилятора (для найменшого шуму) і, залежно від режиму, плавно підвищує (охолодження) або знижує (обігрів) температуру на 2 - 4 градуси протягом кількох годин. Після закінчення терміну, встановленого таймером, кондиціонер вимикається.
нічний режим
Включаючи кондиціонер у нічний режим сну, необхідно враховувати, що температура працюючого кондиціонера охолоджуючись за одну годину збільшується, а при нагріванні зменшується. Таким чином температура протягом ночі може коливатися від 16 до 32 градусів. Швидкість вентилятора також знижено до середнього рівня. Всім відомо, що під час сну у людини процеси життєдіяльності уповільнені, вона рухається менше, тому температура навколишнього середовища має бути дещо нижчою за денну. При включенні кондиціонера в нічний режим напір сильного потоку повітря знижується, він стає лише слабким вітерцем, кондиціонер доводить температуру до комфортного стану і вимикається, але вас уже обіймає сон.

Містить інверторний двигун

Інверторний кондиціонер - торгова назва кондиціонерів повітря, які мають можливість зміни частоти обертання двигуна компресора (інвертор - від лат. inverto - перевертаю, звертаю, змінюю). Блок управління в таких кондиціонерах перетворює змінний струм живлення на постійний і потім перетворює на змінний струм необхідної частоти. Цей процес називається інвертування. Таке перетворення дозволяє в широких межах регулювати швидкість обертання двигуна компресора, у тому числі вище 3000 об/хв., і, отже, холодо- чи теплопродуктивність кондиціонера. Завдяки такій технології інверторні кондиціонери більш економічні та забезпечують більш гнучку та точну підтримку температури, ніж кондиціонери зі звичайним компресором. Крім того, вони дозволяють працювати в більш широкому діапазоні зовнішніх температур.

Инверторный двигатель
Принцип роботи інверторного кондиціонера полягає в тому, що є можливість плавного (багатоступінчастого) регулювання швидкості обертання мотора компресора в залежності від теплового навантаження в приміщенні. Для швидшого досягнення заданої температури контролер інвертора збільшує швидкість обертання двигуна компресора.

Тип кондиціонера: Спліт-система

split.pngСпліт-системи (англ. split — розщеплення) — складаються з двох блоків, внутрішнього та зовнішнього розміщення, з'єднаних між собою мідними трубами, якими циркулює хладон. Зовнішній блок містить (подібно до холодильника) компресор, конденсатор, дросель і вентилятор; внутрішній блок - випарник та вентилятор. Розрізняються за типом виконання внутрішнього блоку: настінний, канальний, касетний, підлогово-підстельовий (універсальний тип), колонний та інші.
Сплит система купить


Спліт-система, що працює на обігрів, це тепловий насос “повітря-повітря”, а по суті – супер економічний обігрівач, який видає теплову енергію в кілька разів більше, ніж споживає енергії електричної. Так, на 1 кВт споживаної енергії від електромережі кондиціонер видає від 2,5 кВт до 4,2 кВт тепла. Потрібно врахувати, що ця цифра правильна за температури зовнішнього повітря від 0°С до +5°С.

Якщо порівняти кондиціонер зі звичайним електричним приладом - масляним радіатором, кон вектором і т.д, то останній, споживаючи 1 кВт електроенергії, видає у вигляді тепла 0,9-0,95 кВт, що не є енергозберігаючим споживанням. При обігріві кондиціонером на один кіло Ватт споживаної електроенергії
304