Заправка кондиціонера

Заправка кондиціонера

Види робітЦіна, Грн.
Дозаправка фреоном за 100 г ( R22 )1000,00
Дозаправка фреоном за 100 г ( 410A )1000,00
Дозаправка фреоном за 100 г ( R32 )1000,00
Виїзд спеціаліста на об'єкт1000,00

Викликати бригаду

Як часто і коли потрібно заправляти кондиціонер?


Достатньо часто виникає цілком закономірне питання: коли настав час заправити кондиціонер? Все залежить від того, наскільки якісно було виконано монтаж і в яких умовах експлуатується обладнання. Ми рекомендуємо звернути увагу на ознаки, які вказують на нестачу або надлишок фреону в системі кондиціювання:

  • Кондиціонер став погано охолоджувати.
  • Дує теплим повітрям.
  • Обмерзання мідної труби на виході із зовнішнього блоку.
  • Обмерзання випарника внутрішнього блоку.
  • Поява мастила на кранах зовнішнього блоку.

Точно визначити, чи потребує Ваш кондиціонер у заправці - зможе тільки фахівець, дізнавшись робочий тиск в системі, при цьому внутрішній та зовнішній блок кондиціонера повинні бути чисті або пройти сервісне обслуговування. Регулярне обслуговування кондиціонера дозволить позбутися зайвих витрат та заощадить Ваш час.

Здається, що заправка кондиціонера – це проста процедура, але при цьому існує безліч нюансів і, якщо їх проігнорувати, вони призведуть до передчасного зношування кондиціонера. Наші фахівці знають, що важливим фактором при заправці є точне визначення фреону та його кількість, яку необхідно заправити. Якщо систему перезаправити або не дозаправити, то кондиціонер буде погано охолоджувати, а також це може призвести до поломки компресора. Тому ми пропонуємо вам якісну заправку кондиціонерів, використовуючи професійний інструмент, після якого Ваше обладнання буде служити довго та надійно.



Перезвонити?