Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA

21991

Mitsubishi Electric
Производитель Mitsubishi Electric Площадь помещения, м2 26-35 Монтаж настенный Функциональные особенности инверторный двигатель Тип сплит-система Режимы работы обогрев осушение воздуха Адаптация к отрицательной температуре, °C от -6 до -10 Гарантия, лет 2
Серія Classic Inverter – доступна якість. Традиційна якість Mitsubishi Electric, інверторні технології, які забезпечують швидкий вихід на режим, низьке енергоспоживання та відсутність пускових струмів, комфортний рівень шуму, все це вкладається в прийнятну ціну. Там, де немає потреби в розширених функціях, а також спеціальних вимог щодо дизайну внутрішнього блоку, серія Classic Inverter стане оптимальним вибором. Сезонна енергоефективність класу А+. Робота в режимі охолодження за температури зовнішнього повітря до –10°C. Передбачено взаємодію із зовнішніми системами управління та контролю. Внутрішні блоки MSZ-DM VA комплектуються антибактеріальним фільтром з іонами срібла. Передбачено опціональний змінний елемент MAC-2370FT-E (термін служби близько 1 року). Схемотехнічне рішення компенсації реактивної потужності. Функція економічного охолодження Econo Cool. Вбудований 12-ти годинний таймер автоматичного увімкнення або вимкнення. Дискретність установки таймера становить 1:00. Автоматичне поновлення роботи після збою електроживлення (авторестарт).

Mitsubishi Electric

На заводах MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION впроваджено єдину систему контролю якості. Усі матеріали та вироби, що надходять завод від постачальників, проходять вхідний контроль на відповідність технічним умовам. На кожному з етапів виробництва діє проміжний контроль якості компонентів. Після сходу з конвеєра, кожен кондиціонер проходить тест на функціонування протягом 20 хвилин. Інформація про персонал, який працював над збиранням, а також результати тесту зберігаються в комп'ютері для кожного кондиціонера протягом декількох років. Щодня кілька кондиціонерів із партії проходять додаткову посилену перевірку у лабораторіях заводу. Всі кондиціонери Mitsubishi Electric мають низький рівень шуму та оригінальний дизайн, завдяки чому виріб ідеально вписується у будь-який інтер'єр. Крім того, такі кондиціонери надзвичайно зручні в управлінні та ергономічні. Кожен кондиціонер Mitsubishi Electric - це поєднання найновіших досягнень і технологій у галузі кліматичних установок та кондиціювання з привабливою помірною ціною, що робить виріб доступним та практичним.

Можна використовувати при негативній температурі від -6°C до -10°C

Цей кондиціонер можна використовувати при негативних температурах від -6°C до -10°C.
Цей кондиціонер можна використовувати при негативних температурах

Присутня функція осушення повітря

Працюючи як осушення, кондиціонер усуває зайву вологу з повітря. Цей процес відбувається через таке явище, як конденсація, тобто випадання вологи на холодні предмети в теплому приміщенні. Варто зазначити, що режим осушення не впливає на температуру в приміщенні. Як тільки вона підвищиться на один градус, система автоматично запустить режим осушення. Як тільки вона опуститься на пів градуса, режим вимкнеться. Особливо актуальна ця функція у весняні та осінні місяці.
Сушка воздуха кондиционером

Містить інверторний двигун

Інверторний кондиціонер - торгова назва кондиціонерів повітря, які мають можливість зміни частоти обертання двигуна компресора (інвертор - від лат. inverto - перевертаю, звертаю, змінюю). Блок управління в таких кондиціонерах перетворює змінний струм живлення на постійний і потім перетворює на змінний струм необхідної частоти. Цей процес називається інвертування. Таке перетворення дозволяє в широких межах регулювати швидкість обертання двигуна компресора, у тому числі вище 3000 об/хв., і, отже, холодо- чи теплопродуктивність кондиціонера. Завдяки такій технології інверторні кондиціонери більш економічні та забезпечують більш гнучку та точну підтримку температури, ніж кондиціонери зі звичайним компресором. Крім того, вони дозволяють працювати в більш широкому діапазоні зовнішніх температур.

Инверторный двигатель
Принцип роботи інверторного кондиціонера полягає в тому, що є можливість плавного (багатоступінчастого) регулювання швидкості обертання мотора компресора в залежності від теплового навантаження в приміщенні. Для швидшого досягнення заданої температури контролер інвертора збільшує швидкість обертання двигуна компресора.

Тип кондиціонера: Спліт-система

split.pngСпліт-системи (англ. split — розщеплення) — складаються з двох блоків, внутрішнього та зовнішнього розміщення, з'єднаних між собою мідними трубами, якими циркулює хладон. Зовнішній блок містить (подібно до холодильника) компресор, конденсатор, дросель і вентилятор; внутрішній блок - випарник та вентилятор. Розрізняються за типом виконання внутрішнього блоку: настінний, канальний, касетний, підлогово-підстельовий (універсальний тип), колонний та інші.
Сплит система купить


Спліт-система, що працює на обігрів, це тепловий насос “повітря-повітря”, а по суті – супер економічний обігрівач, який видає теплову енергію в кілька разів більше, ніж споживає енергії електричної. Так, на 1 кВт споживаної енергії від електромережі кондиціонер видає від 2,5 кВт до 4,2 кВт тепла. Потрібно врахувати, що ця цифра правильна за температури зовнішнього повітря від 0°С до +5°С.

Якщо порівняти кондиціонер зі звичайним електричним приладом - масляним радіатором, кон вектором і т.д, то останній, споживаючи 1 кВт електроенергії, видає у вигляді тепла 0,9-0,95 кВт, що не є енергозберігаючим споживанням. При обігріві кондиціонером на один кіло Ватт споживаної електроенергії
344