Чищення та обслуговування кондиціонерів

Залишити заявку
Комплексне обслуговування та чищення кондиціонерів
у зручний для вас час...

Чищення кондиціонера / Обслуговування кондиціонера

Обслуговування та чищення кондиціонерів

</ tbody>
Види робітОд. Змін.Ціна, Грн.
Чистка настінного кондиціонерашт.1300,00
Чистка настінного кондиціонера за допомогою миття високого тискушт.1800,00
Чистка касетного кондиціонерашт.1500,00
Чистка канального кондиціонерашт.1500,00
Чистка помпи дренажної системишт.900,00
Діагностика кондиціонерашт.1000,00

За умови справності Вашого обладнання-діагностика кондиціонера входить у вартість технічного обслуговування.


Всі ми знаємо, що регулярна та своєчасна зміна масла в двигуні автомобіля обходиться набагато дешевше, ніж капітальний ремонт або заміна двигуна на новий. Ту ж ідею можна слушно віднести до Вашого кондиціонера. Якщо не проводити  сервісне обслуговування кондиціонера, то поломки та незручності, пов'язані з його роботою, Вам гарантовані. Як автомобіль, кондиціонер потребує регулярного налаштування для правильної роботи. Обслуговування кондиціонера в Києві це не просте завдання, з яким може впоратися тільки спеціально підготовлені та навчені фахівці. Гарантія на  сервісне обслуговування кондиціонера Київ може бути різна, залежно від стану обладнання. Кондиціонер - це технічно складний пристрій, тому  сервісне обслуговування кондиціонера в Києві краще довірити професіоналам. Гарантійний термін на  очищення кондиціонера в Києві можна уточнити у наших фахівців після виконання робіт.

Обслуговування кондиціонерів або чистка кондиціонера – це комплекс заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності роботи кондиціонера та забезпечення безпечної експлуатації для здоров'я людини


Потрібне чищення?
Як ми працюємо?

Проводити регулярний сервіс кондиціонера Київ так само важливо як і ТО автомобіля. Кондиціонер Київ це дуже складний технічний пристрій. Він розроблений таким чином, що виконувати свою основну функцію, йому доводиться в екстремальних умовах, при цьому витримуючи всілякі навантаження. Це дуже зручно, адже часто власник, впевнений у надійності роботи обладнання, забуває проводити сервісне обслуговування кондиціонера.

 Навіщо потрібне чищення кондиціонера?

Без регулярного обслуговування, кондиціонер втрачає близько 5-10% від своєї початкової ефективності за кожен рік роботи. Це означає, що кондиціонер класом енергоефективності А++, який ви купили лише кілька років тому, може функціонувати як  А вже сьогодні! Хорошою новиною є те, що ви можете відновити більшу частину цієї втраченої ефективності за допомогою регулярного технічного обслуговування кондиціонера. Дослідження показують, що сервісне обслуговування кондиціонера підтримує до 95% від своєї первинної ефективності. Це означає, що вартість річного обслуговування заощаджує Ваш щомісячний рахунок за електрику та знижує витрати на ремонт. Особливо це актуально зараз, коли тарифи на електроенергію пішли нагору. Окрім втрати потужності, брудний кондиціонер може стати джерелом багатьох хвороб! Не забувайте, що очищення кондиціонера дозволяє видалити до 99% шкідливих мікробів, що накопичилися на теплообмінниках. 


 Для отримання детальної інформації

з обслуговування кондиціонерів у Києві телефонуйте

(067) 219-66-85

Залишити заявку

Обслуговування кондиціонерів:

Багато компаній пропонують спеціальні ціни в міжсезонний період року (навесні та восени, коли погода не така екстремальна). Важливо передбачити річні програми обслуговування, які гарантують, що ваше сервісне обслуговування кондиціонера буде виконано вчасно перед початком сезону охолодження або нагрівання.

perechen rabot pri vyipolnenii chistki konditsionerov

Детальний перелік робіт при сервісному обслуговуванні кондиціонера:

1. Діагностика кондиціонера потрібна для визначення справності обладнання та виявлення дефектів у роботі.
2. Перевірка та чищення внутрішнього блоку (видалення пилу, бруду, цвілі, чищення фільтрів, обробка антибактеріальним засобом)
3. Перевірка та чищення зовнішнього блоку (миття, чищення, мастило двигуна)
4. Чищення дренажної системи (промивання, продування, антибактеріальне оброблення)
5. Перевірка тиску фреона
6. Заправка системи (до 200 р. фреону входить у вартість обслуговування)
7. Перевірка електричного кола
8. Тестування пульта управління
9. Огляд та перевірка правильності експлуатації обладнання
10. Консультація правил використання та догляду за кондиціонером  

Чому контроль рівня фреону в системі такий важливий?

Одним із найважливіших пунктів сервісного обслуговування кондиціонера є перевірка рівня охолоджуючої рідини (технічна назва - фреон) у кондиціонері. Експлуатація кондиціонера, в якому на 10% знижено кількість фреону обійдеться приблизно на 20% дорожче! У професійних кондиціонерних компаніях України рекомендують проводити перевірку рівня охолоджувальної рідини не менше двох разів на рік. Замір рівня фреону (а точніше проводиться замір тиску системи) проводиться спеціальним інструментом - манометром. Це найважливіший пункт у всьому комплексі робіт з обслуговування (очищення) кондиціонера. Не виконання цього пункту в переліку робіт, тягне за собою серйозні наслідки, аж до повної зупинки Вашого кондиціонера!

 

Як замовити чистку кондиціонера?

 • Зателефонувати за телефоном (044) 492-92-80 і оформити заявку на сервіс кондиціонера у нашого оператора.

 • Дочекайтеся майстра з сервісного обслуговування.

 • Заплатити за обслуговування після виконання регламентних робіт.

 

Все обладнання, навіть найнадійніше, потребує регулярного сервісного обслуговування. Складне обладнання, як сучасні кондиціонери, принесуть набагато більше користі, якщо будуть виконані всі регламентні пункти технічного обслуговування. Вони стануть ефективнішими, вони перестануть виходити з ладу у відповідальні моменти, вони матимуть триваліший термін служби, вони збільшать Ваш комфорт та працюватимуть за менші гроші.

На кожне обладнання, що пройшло сервісне обслуговування, ми заводимо карту сервісних робіт із зазначенням технічних характеристик та рекомендацій щодо подальшого використання кондиціонерів

Приклад внутрішнього блоку кондиціонера 2 роки без чищення:

Самостійно виконати чищення такого забруднення Ви не зможете. Для цього потрібно майже повністю розібрати внутрішній блок кондиціонера, а це не так просто. Маючи великий досвід виконання таких робіт, наші фахівці гарантують акуратність та ефективний результат.

чистка кондиционера

Таким повітрям Ви можете дихати зараз! Це не жарт, а реальна картина забруднення, яка зустрічається у кожному третьому кондиціонері, який ми обслуговуємо.

Рекомендуємо чистку кондиціонера щонайменше один раз на рік!

Зовнішній блок кондиціонера після технічного обслуговування:

Дуже важливо стежити за чистотою теплообмінника зовнішнього блоку. Якщо теплообмінник забитий пилом, пухом чи листям, експлуатувати такий кондиціонер не бажано. Такий стан впливає на його енергоефективність. Крім того, в кондиціонері банально може згоріти компресор через перегрівання. Очищення теплообмінника відбувається за допомогою жорсткої щітки. Професіонали застосовують повітряний компресор чи апарат високого тиску, промиваючи теплообмінник водою. Останній спосіб вважається найефективнішим.

чистка кондиционера

Чистка кондиціонера ціна

Ціни на чистку кондиціонера орієнтовні. Дізнатись Вашу ціну на діагностику, сервісне обслуговування, чищення, заправку кондиціонера можна у нашого консультанта. Ми завжди прагнемо йти назустріч нашим клієнтам, тому надаємо хороші знижки на обслуговування кондиціонерів у Києві.

Приклад: 

Варіант №1 – Одноразове сервісне обслуговування кліматичної техніки:

Проводиться один раз на рік на підставі заявки або укладеного договору.

Варіант №2 – Дворазове сервісне обслуговування кліматичної техніки:

Здійснюється двічі на рік (часто навесні та восени, при переведенні обладнання на режим охолодження або обігріву) на підставі укладеного договору. Ціна другого обслуговування (осіннього) на 20% нижча.



Потрібна консультація?</ div>
Анна2018-07-18Вы мои спасители. Кондиционер перестал трещать и издавать странный запах. Благодарю вас и как и обещала, ставлю отзыв.
Олександр2018-07-09Замовили обслуговування 11 кондиціонерів. Роботою задоволені. Дякую
Сергей2018-07-09Заказал чистку кондиционера внутреннего и наружного блока. Ребята выполнили работу хорошо и в оговоренные сроки. Спасибо!