array (
)




Чому важливо замовити монтаж кондиціонера чи обслуговування кондиціонера у спеціалістів?


 











Чому важливо замовити монтаж кондиціонера чи обслуговування кондиціонера у спеціалістів?

Чому важливо замовити монтаж кондиціонера чи обслуговування кондиціонера у спеціалістів?
Сучасний ринок послуг у сфері вентиляції та кондиціонування для споживача хороший кількістю пропозицій, але, на жаль, далеко не завжди якістю. На жаль, дуже частий випадок у нашій практиці, коли самозайняті «фахівці» не відрізняються сумлінністю виконання робіт, після чого клієнт у кращому разі переплатить за звернення до профільної компанії, у гіршому, буде нести втрати у вигляді зіпсованого обладнання під час неправильної установки та подібних речей.
Для обивателя, обслуговування кондиціонера не є такою технічно складною та важливою процедурою, так само як і монтаж кондиціонера. Хоча давайте розберемося докладніше: від якості обслуговування кліматичної техніки у Вашому будинку залежить якість повітря, яким дихайте Ви та Ваші близькі. Більше того, в епоху загазованості атмосфери кондиціонер стає справжнім бар'єром між Вашим здоров'ям і всілякими хвороботворними мікроорганізмами, що витають у повітрі. Адже обслуговування не обмежується миттям, яке, до речі, має здійснюватися спеціальним обладнанням, обов'язкове антибактеріальне оброблення фільтрів, замір тиску фреону, при необхідності - заправка. Без професійно проведеного сервісу кондиціонер починає накопичувати грибки та плісняву, які під час експлуатації розповсюджує по Вашому будинку.
Якщо говорити про монтажні роботи, тут важливим є також якість використовуваних матеріалів, які відрізняються ступенем зносостійкості, важлива правильна установка кондиціонера щодо довжини та нахилу фреонової магістралі. В окремих випадках вище згадані «майстри» можуть навіть не враховувати необхідність зазорів навколо внутрішнього блоку, встановлюючи його під стелею, над меблевим гарнітуром і т.д. Виправлення такого монтажу може завдати клієнту не малої шкоди, особливо в ситуації, коли магістраль була захована в стіну і в приміщенні був проведений ремонт. , на жаль, який би дорогий кондиціонер Ви не придбали, його не правильна установка спричинить стовідсотковий витік фреону, від якого залежить робота всієї системи.
Описані вище аспекти – лише вершина айсберга, і як у будь-якій сфері, завжди є можливість зіткнутися з халтурниками і недбалим ставленням. Компанія СЕРВІС 24 пропонує Вам уникнути можливих проблем, а саме звернутися до нас! Ваші переваги: ??індивідуальний підбір обладнання, офіційна гарантія від виробника товару, гарантія на виконані роботи, професійне проведення монтажних та сервісних робіт з урахуванням Ваших побажань, використання якісних матеріалів та сертифікованих антибактеріальних засобів, здійснення робіт виключно з використанням профільного обладнання, ціна на обладнання нижче роздрібної та система знижок на послуги для постійних клієнтів. Наші співробітники мають великий досвід робіт, спеціально навчені та мають відповідні допуски. Залишіть рішення Ваших завдань професіоналам!

Залишити заявку