Вентиляція

Вентиляція

Проведення регулярного технічного обслуговування (ТО) Система вентиляції дозволяє підтримувати працездатність та безпеку вашого обладнання в процесі технічної експлуатації або його зберігання. Роботи з ТО зазвичай супроводжуються відключенням від електроживлення обладнання та виконуються відповідно до технічної документації після певного терміну експлуатації або заздалегідь затвердженого графіка. Перевірка технічного стану обладнання проводиться за допомогою діагностики спеціалістами компанії СЕРВІС 24.

Перелік послуг з технічного обслуговування системи вентиляції

< Ремонт системи вентиляції є комплексом заходів спрямованих на відновлення працездатності обладнання або його елементів. Найчастіше ремонтні роботи потрібні: якщо були допущені порушення правил експлуатації, правил встановлення, виявлення виробничого шлюбу або елементів устаткування, що вийшли з ладу. У разі поломки дуже важливо звертатися до висококваліфікованих і досвідчених професіоналів, які зроблять діагностику обладнання, що вийшло з ладу, і нададуть пропозиції щодо відновлення його працездатності. Для того, щоб бути впевненим у справності свого обладнання, рекомендується регулярно проводити технічне обслуговування системи вентиляції, яке дозволить виявити поломку або відхилення у функціонуванні до настання критичної ситуації.

Перелік послуг з ремонту системи вентиляції

  • Діагностика системи вентиляції:
  • виявлення несправності за місцем розташування системи та надання пропозицій щодо відновлення її працездатності. Послуга надається при частковому або повному виході з ладу обладнання системи вентиляції. елементів системи (зовнішні та внутрішні блоки, магістральні трубопроводи). Послуга надається при заміні технічно несправного обладнання або у разі потреби проведення складного ремонту, а також перенесення блоків системи вентиляції.