Кондиціювання

Кондиціонування

Проведення регулярного технічного обслуговування (ТО) кондиціонер дозволяє підтримувати працездатність і безпеку вашого обладнання в процесі технічної експлуатації або його зберігання. Роботи з ТО зазвичай супроводжуються відключенням від електроживлення обладнання та виконуються відповідно до технічної документації після певного терміну експлуатації або заздалегідь затвердженого графіка. Перевірка технічного стану обладнання проводиться за допомогою діагностики спеціалістами компанії СЕРВІС 24.

Перелік послуг з технічного обслуговування кондиціонера

Ремонт системи кондиціонування є комплексом заходів спрямованих на відновлення працездатності обладнання або його елементів. Найчастіше ремонтні роботи потрібні: якщо були допущені порушення правил експлуатації, правил встановлення, виявлення виробничого шлюбу або елементів обладнання, що вийшли з ладу. У разі поломки дуже важливо звертатися до висококваліфікованих і досвідчених професіоналів, які зроблять діагностику обладнання, що вийшло з ладу, і нададуть пропозиції щодо відновлення його працездатності. Для того щоб бути впевненим у справності свого обладнання, рекомендується регулярно проводити технічне обслуговування системи кондиціювання, яке дозволить виявити поломку або відхилення у функціонуванні до настання критичної ситуації.

< strong>Перелік послуг з ремонту кондиціонера

  • Діагностика кондиціонера:
  • виявлення несправності за місцем розташування кондиціонера та надання пропозицій щодо відновлення його працездатності. Послуга надається при частковому або повному виході з ладу кондиціонера.
  • Антибактеріальна обробка випарника:
  • усунення запахів та мікробів шляхом очищення спеціальними хімічними розчинами.
  • li>
  • Демонтаж кондиціонера:
  • відключення кондиціонера від мережі та зняття всіх його елементів з опорних поверхонь (зовнішній, внутрішній блок, магістральні трубопроводи). Послуга надається при заміні технічно несправного обладнання або в разі необхідності проведення складного ремонту, а також перенесення блоків кондиціонера. зовнішнього блоку кондиціонера, прокладання фреонової магістралі довжиною до 3 м, пусконалагоджувальні роботи. Послуга надається при необхідності встановлення або перенесення обладнання, а також при необхідності проведення складного ремонту. трубопроводів у технічній ізоляції відповідного діаметра на газову та рідинну лінію кондиціонера.