Купити кондиціонер у смарт-квартиру (smart-квартиру)

Життя в мегаполісі диктує сучасній людині слідувати трендам і новомодним тенденціям, однією з яких за останні роки стало придбання смарт-квартири (від англійської "smart" - розумний). Переваги такого житла є: ергономічне планування простору, що дозволяє на досить маленькій площі вмістити всі функціонально необхідні зони звичайної квартири; прийнятна ціна покупки з огляду на невелику квадратуру; економія наступних вкладень за рахунок нижчої вартості ремонту; ідеальне поєднання ціни та якості. Яким би не була площа Вашого житла, кондиціонер – невід'ємна його частина, і смарт-квартира – не виняток. Стандартне планування складається з двох приміщень (кухні та спальні), між якими розташований невеликий коридор, збоку якого знаходиться суміжний санвузол. Консультуючи власників таких квартир, ми часто стикаємося із запитом розмістити кондиціонер середньої потужності в коридорі для роботи на два приміщення одразу. Особливо це актуально для споруд, де на 1 квартиру забудовником передбачено, відповідно, 1 кошик для зовнішнього блоку у спеціально відведеному місці на будівлі.

Золоте правило кондиціювання свідчить: обладнання має бути встановлене у тому приміщень, де є необхідність зміни кліматичного режиму. У цьому випадку, такими приміщеннями є кухня та спальня. Встановивши кондиціонер у коридорі, потоки повітря доходитимуть лише до найближчої частини приміщень, не торкаючись основного їхнього простору. Крім того, кондиціонер оснащений датчиком температури, принцип роботи якого полягає в тому, що при досягненні заданого температурного режиму, встановленого Вами на пульті управління, система автоматично вимикається і холодне повітря не надходить доти, доки датчик не фіксує зростання температури в приміщенні. Таким чином, у коридорі температура низька (як і було поставлено пультом), а в основних приміщеннях зміни ледве помітні. Що робить середньостатистичний користувач? Задає нижчу температуру, щоб досягти бажаного ефекту у кімнатах. Підсумок використання обладнання цілком очевидний – переохолодження, застуда, ангіна, бронхіт, до запалення легких. Адже в кімнаті Вам, можливо, буде комфортно, але крижане повітря коридору стане причиною вищезазначених захворювань через велику різницю температур. Цей принцип у зворотний бік працює і при обігріві.

Найкращим варіантом вирішення завдань мікроклімату Вашої смарт-квартири буде мульти-спліт система кондиціювання, що складається з двох внутрішніх та одного зовнішнього блоку. Не складно здогадатися, що внутрішні блоки встановлюються в основних приміщеннях, задається необхідний температурний режим з урахуванням правильної різниці температур усередині та зовні приміщення, і при закритих вікнах Ваша квартира стає оазою в центрі мегаполісу.

Ми закликаємо дотримуватися рекомендацій правильної експлуатації кондиціонера та консультуватися зі спеціалістами компанії СЕРВІС 24, тому що правильний підбір та монтаж кондиціонера - це не тільки запорука довгої та якісної його роботи, а й Ваше здоров'я.

Іноді, дуже важливо зробити правильне планування та дизайн інтер'єру в квартирі, так, що не великий простір було використано максимально ефективно. Ми рекомендуємо звернутися з питань дизайну інтер'єру, до наших друзів, Deagroup.com .ua