Офіційна гарантія на кондиціонер від виробника та її переваги.

Офіційна гарантія на кондиціонер від виробника та її переваги.
Всі ми маємо уявлення про гарантію на обладнання, але практично оцінити її переваги та недоліки можна тільки в момент настання гарантійного випадку. В принципі, тут все стандартно: маючи на руках документи про покупку та гарантійний талон Ви звертаєтеся до відповідної компанії, яка направляє Вас до сервісного центру, де і буде проводитись прийом обладнання та подальше з'ясування причин виниклих неполадок.
Але така процедура стає на порядок складніше у разі, коли йдеться про встановлений кондиціонер або систему кондиціювання. Більше того, працівники сервісного центру рідко виїжджають на обстеження таких заявок, оскільки часто причиною несправностей самого кондиціонера. або ж не коректна його робота, пов'язана з непрофесійно проведеною установкою обладнання, ось чому важливо замовити монтаж кондиціонера у спеціалістів. Виникає замкнене коло: для діагностики необхідно викликати спеціалістів і ґрунтуючись на результаті проводити ремонт або дозаправку (як пощастить), а для отримання тієї самої гарантії виробника – демонтувати кондиціонер та везти його до сервісного центру. Будь-який з цих варіантів обіцяє клієнту непередбачені витрати без будь-якої впевненості в подальшому позитивному вирішенні ситуації.
Тепер поговоримо, що таке офіційна гарантія на кондиціонер від виробника. Компанія СЕРВІС 24 – сертифікований дилер кліматичної техніки, у чому Ви можете переконатися самі, ознайомившись із сертифікатами офіційного дилера різних брендів на нашому сайті
. Такий сертифікат дає нам повноваження продажу, встановлення та обслуговування відповідного бренду кондиціонерів із збереженням гарантії товаровиробника на обладнання, на додаток до якої ми надаємо нашим клієнтам гарантію на монтажні роботи. Гарантійні зобов'язання такого роду передбачають наступне: у разі виникнення нюансів у роботі кондиціонера, за умови правильної його експлуатації, Ви звертаєтесь до нашої сервісної служби та … це все, що Вам необхідно зробити. Фахівці компанії проводять потрібні заходи самостійно: діагностику, ремонт, дозаправку, а у разі потреби, демонтаж та доставку обладнання до спеціалізованого сервісного центру відповідного бренду кондиціонерів. Всі подальші дії для вирішення Вашої проблеми здійснюються за рахунок компанії та не вимагають додаткових витрат з Вашого боку.
Варто зазначити, що повноцінна гарантія можлива лише при покупці та встановленні кондиціонера у нас. Важливою є також правильна експлуатація кондиціонера. Заощаджуйте Ваш час та засоби, звертаючись до професіоналів!