Спочатку, розробники кліматичної техніки головною функцією обладнання виділяли очищення атмосферного повітря. В наш час навколишнє середовище настільки багате на хвороботворні бактерії, всілякі суперечки та віруси, що процеси фільтрації патогенних факторів перейшли на рівень необхідності. Водночас, користувачі кондиціонерів часто скупляться на сервісне обслуговування, просто не відчуваючи негативного впливу забрудненого повітря. На жаль, рано чи пізно, результат не дотримання регулярності або повної бездіяльності щодо чищення обладнання не змусить себе чекати. врахувати, що безпечна експлуатація кондиціонера можлива лише один сезон, після якого сам прилад може стати джерелом виникнення дискомфорту та інших ускладнень, залежно від концентрації шкідливих для організму людини бактерій у повітрі. Як же так виходить, запитаєте ви?

Основна кількість пилу та дрібних частинок, що проходять по системі, затримуються на спеціально оброблених фільтрах, що мають властивість протистояти розмноженню мікроорганізмів. Але якщо ваш кондиціонер – не флагман компанії Daikin, в яких вторинним бар'єром очищення розроблений фотокаталітичний фільтр, деякі мікрочастинки все ж таки потрапляють у саму установку. Логічним припустити, що за період роботи техніки, що обчислюється роками, це в лапках невелика кількість накопичується на випарнику. У процесі охолодження або обігріву, на поверхні теплообмінника конденсується волога, для видалення якої виробниками передбачена спеціальна дренажна ємність. Саме зволожуючись за допомогою конденсату, накопичення пилу не вимивається, розмокає і починає цвілі. А як ми з вами знаємо, таке середовище виявляється дуже сприятливим для розвитку безлічі вірусів, грибків і мікроорганізмів, що згодом викликають алергічні реакції, респіраторні захворювання і падіння імунного відгуку. Знезараження кондиціонера – і є необхідний сервіс

Процедура сервісного обслуговування передбачає обробку всіх можливих вогнищ скупчення пилу спеціальними антибактеріальними та антигрибковими засобами. Важливо, що, наприклад, дренажна ємність перебувати поза доступом користувача і вимагає роботи спеціаліста з правильному розбору внутрішнього блоку та правильно виконаного очищення. Ми часто радимо нашим клієнтам хоча б раз на сезон проводити омивання фільтрів кондиціонера самостійно, оскільки вони знаходяться під кришкою і не вимагають спеціальних навичок роботи з обладнанням. Але і ця процедура виконується тільки у разі активної роботи установки та сильного забруднення фільтраційної системи, що має місце задовго до моменту наступного обслуговування, оскільки разом з пилом знімається і шар захисного засобу, перетворюючи фільтр не більше ніж у сітку, що вловлює.

< h3>Дезінфікуючий засіб Біолонг

Наші сервісні інженери як дезінфектор використовують спеціальний засіб компанії Biolong. Це прозора рідина без кольору та запаху з миючим ефектом, що надає максимально ефективний вплив на усунення в тому числі спороутворюючих бактерій (таких як мікобактерії туберкульозу), дерматофітів та грибкових родів Кандида, вірусів гепатиту, поліомієліту та навіть СНІДу. При цьому речовина абсолютно безпечна для людини і не вимагає спеціальних заходів під час роботи кондиціонера одразу після обробки. Даний засіб передбачає наявність сертифікату якості і може бути затребуваний у обслуговуючої організації.

Надаючи послуги сервісного обслуговування кондиціонерів по всій Україні вже понад 10 років, практика застосування біолонгу показує його максимально швидкий ефект у виведенні затхлого запаху та формуванні чистого повітря у приміщенні після запуску кондиціонера Крім того, цей дезінфікуючий засіб не завдає жодної шкоди корпусу та деталям обладнання, а також безпечно у разі попадання на інші поверхні інтер'єру замовника. , кваліфікацію та досвід, а також наявність спеціального інструменту та очищувальної речовини. Довіряйте чистоту роботи своєї техніки, а, отже, і здоров'я вашої сім'ї професіоналам! (044) 492-92-80.