Додаткова фреонова магістраль діаметром труб 6/9 мм (1/4’ / 3/8’’ дюймів)

Додаткова фреонова магістраль діаметром труб 6/9 мм (1/4’ / 3/8’’ дюймів)
У стандартну установку кондиціонера як правило монтажна організація вважає 3 м фреонової магістралі. Але трапляються випадки, коли цієї довжини недостатньо. Кожен виробник вказує максимальну допустиму довжину магістралі в інструкції з монтажу або каталогу кондиціонерів. Фреонова магістраль діаметром труб 6/9 мм є 2 мідними трубками в теплоізоляції. Ми застосовуємо технічну ізоляцію італійського виробництва та мідну трубку виробництва Греції. Таким чином фреонова магістраль має найвищу якість і надійність. Її сміливо можна застосовувати під час прокладання в стіні або за підшивною стелею. Обслуговувати надалі таку магістраль не потрібно.
Додаткова фреонова магістраль використовується не тільки в новому монтажі, але і при перенесенні внутрішнього або зовнішнього блоку кондиціонера. Технічно можна «наростити» додаткові метри вже до існуючої магістралі шляхом пайки або застосування спеціальних з'єднувачів.
Для додаткової фреонової магістралі використовується та сама труба що і для основної. Як правило, це спеціальна кондиціонерна труба. Вона відрізняється від звичайної сантехнічної м'якістю т товщиною стінки. Дуже важливо застосовувати лише спеціалізовані матеріали для монтажу обладнання. Безсовісні установники дуже часто заощаджують на матеріалах. Саме від них залежить термін служби Вашого кондиціонера.