Опис опцій

Carrier - світовий лідер у галузі кондиціювання, опалення, вентиляції та холодопостачання. З тих пір, як засновник компанії Уілл іс Керрієр винайшов перший кондиціонер повітря в 1902 році - і до сьогодні. Жодна інша компанія не може похвалитися таким досвідом: 115 років стажу на кліматичному ринку, асортимент від віконного кондиціонера до найпотужніших чилерів, понад сорок п'ять тисяч співробітників у 172 країнах світу, безперервний розвиток та прагнення до досконалості протягом сотні років. Зараз під маркою Carrier випускається 8% загальної кількості кондиціонерів у світі. Кондиціонери Carrier встановлені в Олександрійській бібліотеці (Каїр), галереї Уффіці (Флоренція), Сікстинській капелі (Ватикан), Музеї сучасного мистецтва (Лондон), на автодромі Монці (Італія), в Афінському акрополі, Королівському оперному театрі (Мадрид), Брітан багатьох інших видатних будинках та спорудах по всьому світу.
Основними перевагами обладнання ТМ Cooper&Hunter є високий рівень надійності, унікальні технічні характеристики, сучасний дизайн і широкий асортимент. Всі ці якості разом здатні задовольнити запити будь-якого споживача. Заводи-виробники Сooper&Hunter International Corporation - лідери галузі. Вузька спеціалізація та наявність власної науково-дослідної бази дозволяє бути завжди на крок попереду світових тенденцій у виробництві обладнання. Якість С&H забезпечується 100% контролем комплектуючих, ретельним дотриманням технології складання та обов'язковими випробуваннями кожної моделі, що сходить з конвеєра. Продукція С&H має екологічний сертифікат OHSAS18000 — гарантія екологічної чистоти та безпеки. Обладнання С&H є лідером у категорії надійність, що підтверджується статистикою сервісних центрів професійних кліматичних компаній: два гарантійні випадки на 1000 проданих моделей.
Корпорація DAIKIN є одним з визнаних лідерів у галузі розробки кліматичної техніки. Корпорацію по праву вважають новатором світового рівня в галузі розробки та серійного виготовлення обладнання для кондиціювання повітря. Корпорація DAIKIN добре відома на всіх континентах як виробник холодоагентів, мастильних матеріалів, електронних та цифрових пристроїв, що використовуються в авіаційній, космічній та атомній галузях промисловості Японії. Незважаючи на це 99% розробок та виробництва корпорації DAIKIN припадають саме на область кліматичної техніки як найбільш активно зростаючу та перспективну. Компанія відома своєю активною участю у боротьбі за охорону навколишнього середовища. Наприклад, Daikin першим із виробників повністю перейшов на безпечні холодоагенти R 410A, R 407C постійно приділяє увагу тепловим характеристикам систем, що випускаються – деякі моделі Daikin витрачають майже на 50 % менше електроенергії, ніж звичайні кондиціонери.
Кондиціонери Fujico – це надійні та економічні спліт-системи, які оснащені оригінальною системою, що дозволяє ефективно очищати повітря від шкідливих газів, домішок та неприємних запахів. Кондиціонери оснащені функцією економічного режиму роботи: максимальне зниження енергоспоживання за мінімальної зміни заданої температури. Це сучасні спліт-системи із розширеним набором функцій. Це кондиціонери традиційного типу, здатні ефективно керувати режимами охолодження, обігріву, осушення та вентиляції; мають функцію самодіагностики та автоматичного захисту. Спліт системи Fujico мають компактну конструкцію, зручний пульт дистанційного керування, програмований таймер, ротаційні компресори Hitachi, Galanz, Rechi. Просте та зручне керування кондиціонером Fujico гарантує легкість у використанні та тривалий термін служби.
Компанія GREE Electric Appliances, Inc. - Визнаний світовий лідер в індустрії кондиціонерів. Сьогодні на заводах GREE випускається кожний п'ятий кондиціонер у світі. Компанія GREE Electric Appliances, Inc. заснована 1991 року в Гонконгу, як підприємство з виробництва віконних кондиціонерів. На сьогоднішній день GREE виробляє всі види кліматичної техніки: побутові та напівпромислові кондиціонери, а також потужні чилери, фанкойли та інше обладнання для промислового кондиціювання. Особлива увага приділяється мультизональним системам GMV - сектору ринку кондиціонерів, що найшвидше зростає. В даний час компанія GREE випускає понад 7000 різних моделей кондиціонерів, має понад 10 заводів, розташованих на території Китаю, Бразилії, Пакистану і т.д. Сьогодні найвища якість кондиціонерів GREE визнана у всьому світі. Підтвердженням цього є численні нагороди, щорічно одержуються компанією GREE. В активі компанії понад 50 міжнародних та національних нагород, у тому числі «Золота зірка», «Платинова зірка», «World Quality commitment», «International quality summit». У 2006 році компанія GREE отримала унікальний сертифікат "Експорт без нагляду" та нагороду "Всесвітній бренд", вперше присуджені компанії-виробнику систем кондиціювання повітря в Китаї. Продовжуючи нарощувати оберти, компанія GREE щорічно пропонує своїм споживачам нові, досконаліші моделі кондиціонерів та систем очищення повітря.
Кондиціонування повітря системами Hitachi – це справжнє мистецтво комбінації ідей та сучасних технологій, що створило цілу гаму кондиціонерів, що забезпечують комфортний клімат, з яким приємно жити та працювати. Крім того, це ще й турбота про екологію нашої планети. Екологічний підхід проявляється на ранніх етапах проектування нового виробу і дотримується на всіх стадіях виробництва, монтажу, налагодження та експлуатації. Проектувальники та користувачі завжди можуть бути впевнені в тому, що вироби Hitachi оцінюються не лише за технічними параметрами та ціною. Для того, щоб досягти глобального успіху, необхідні не лише величезні ресурси, а й націленість у майбутнє. Фірма Hitachi підтверджує це успішною діяльністю протягом понад 90 років. Одна з найбільших компаній у світі, Hitachi завжди створює вироби, що відповідають сучасним бажанням та потребам людей. Компанія Hitachi Ltd. є материнською компанією для всіх підрозділів та фірм, що входять до фінансово-промислової групи Hitachi. Штаб квартира Hitachi Ltd. розташована у столиці Японії місті Токіо.
Коли ми говоримо про Австрію, у нас відразу виникають асоціації якості, надійності та високого інноваційного потенціалу. Кондиціонери родом з Австрії – це відома австрійська якість від країни лідера, могутньої держави з передовими технологіями, високою надійністю технологічної продукції. Австрійські підприємства займають провідні місця на світовому ринку. Ось у цих величних краях і народився бренд Lanzkraft. У перекладі з австрійської означає «Баланс сил». Баланс ціни та якості, вміле поєднання австрійських технологій, створить Вам затишок, комфорт та зручність за оптимальну ціну. Головна мета «Баланс сил» – це запобігти домінуванню чогось одного. Так ми створили систему, у якій гармонують усі компоненти. Як відомо з фізики, існує закон збереження енергії – енергія ні звідки не з'являється і нікуди не зникає, то ми створюємо технології «Баланс сил», комфорту та якості. Продукція бренду Lanzkraft давно підкорює світовий ринок кліматичної техніки. Завдяки балансу технологічності, простоті використання та гарантії якості, наша продукція використовується у компаніях світових лідерів.
Компанія LEBERG була заснована в 1963 році в Норвегії і стала відомою завдяки виробництву простих і надійних чавунних деревних котлів, а також систем вентиляції для текстильного виробництва. З 1992 компанія вийшла на ринок побутового кондиціювання і відразу завоювала підтримку споживачів своєю якістю та прийнятною вартістю. Підрозділ з виробництва теплових насосів для обігріву води у басейнах виник у 1998 році. Але лінійка включала лише насоси дуже великої потужності для спортивних комплексів та аквапарків. Зараз лінійка теплових насосів LEBERG дуже широка і включає в себе моделі невисокої потужності, розраховані на використання їх у приватних басейнах. Продумана конструкція, висока надійність комплектуючих та багатоступінчастий контроль виробництва дозволив тепловим насосам LEBERG здобути довіру до товару на ринку. У продукції Leberg поєднуються традиції якості норвезького виробництва з удосконаленими технологіями, працею групи високоякісних фахівців та досвідом роботи понад 47 років. Завдяки цьому ми раді запропонувати Вам товар чудової якості за доступними цінами. Працюючи з продукцією Leberg, Ви можете бути впевнені у її якості, надійності та довговічності.

LG

На заводах MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION впроваджено єдину систему контролю якості. Усі матеріали та вироби, що надходять завод від постачальників, проходять вхідний контроль на відповідність технічним умовам. На кожному з етапів виробництва діє проміжний контроль якості компонентів. Після сходу з конвеєра, кожен кондиціонер проходить тест на функціонування протягом 20 хвилин. Інформація про персонал, який працював над збиранням, а також результати тесту зберігаються в комп'ютері для кожного кондиціонера протягом декількох років. Щодня кілька кондиціонерів із партії проходять додаткову посилену перевірку у лабораторіях заводу. Всі кондиціонери Mitsubishi Electric мають низький рівень шуму та оригінальний дизайн, завдяки чому виріб ідеально вписується у будь-який інтер'єр. Крім того, такі кондиціонери надзвичайно зручні в управлінні та ергономічні. Кожен кондиціонер Mitsubishi Electric - це поєднання найновіших досягнень і технологій у галузі кліматичних установок та кондиціювання з привабливою помірною ціною, що робить виріб доступним та практичним.
Обладнання Mitsubishi Heavy – сучасний зразок якісної та надійної продукції, що відрізняється практичністю, економічністю, продуманим та лаконічним, але приємний дизайн. Історія однойменної компанії Mitsubishi Heavy Industries налічує вже понад 80 років, насичених відкриттями, досягненнями та безперервним впровадженням нових розробок. Як і багато інших японських виробників, компанія робить ставку на якість продукції. Це призвело до незаперечного лідерства корпорації Mitsubishi в різних галузях, у тому числі серед обладнання для кондиціонування повітря. Всі вироби мають необхідні сертифікати якості та екологічні сертифікати, що підтверджують відповідність продукції світовим стандартам та вимогам. Висока якість продукту завжди забезпечує гідний рівень надійності та довговічності, до якого зараз прагнуть небагато виробників кліматичної техніки. На відміну від останніх тенденцій Mitsubishi heavy кондиціонери характеризуються максимальним показником виробітку на відмову, середнє значення якого перевищує 22,5 тисяч годин
Кліматичний бренд NEOCLIMA з'явився на ринку СНД у 2007 році як результат спільної діяльності міжнародних інвесторів зі створення високотехнологічного продукту, який за якістю та своїми технічними можливостями перевершував би існуючі аналоги, але не викликав відчуття недоступності. Концепція бренду відбилася в назві NEOCLIMA: «NEO» — новий, інноваційний, «CLIMA» — клімат, атмосфера, що оточує нас. У 2012 році Бренд NEOCLIMA отримав премію «Бренд року 2012» в Україні в номінації «Бездоганна якість», що вкотре підтвердило визнання нашої продукції. Успішний розвиток на ринках СНД дав добрий імпульс для подальшої експансії бренду в інші країни Європи. На початку 2013 року бренд NEOCLIMA став частиною Британської Інвестиційної Групи, яка спеціалізується на виробництві та дистрибуції різної побутової та кліматичної техніки по всьому світу. NEOCLIMA продовжує завойовувати нові позиції, стаючи об'єктом переваги споживача. Завдяки найширшому модельному ряду, високій якості продукції та конкурентоспроможній ціні NEOCLIMA – це високий рівень якості та надійності за розумні гроші!
Компанія OLMO Industries Ltd. - Це виробник кліматичної техніки нового покоління. У конструкції нашого обладнання знайшли втілення новітні інженерні розробки. В основі цих розробок – матеріали та технології завтрашнього дня. Головне – техніка OLMO спроектована так, щоб ідеально відповідати і потребам та побажанням споживачів. Стильний дизайн, компактність, висока енергоефективність та низький рівень шуму перетворюють її на ідеальний вибір для мешканців сучасного міста. Технічні інновації були і залишаються головним двигуном зростання компанії OLMO, яка ні на крок не відступає від стратегії використання провідних технологій для створення комфортного, енергозберігаючого, надійного та зручного в експлуатації обладнання. Кондиціонери OLMO виробляються у тісній співпраці з японськими корпораціями Toshiba, NEC, Matsushita та ін. Зокрема, використовуються компресори Matsushita, Toshiba, Copeland, процесорні вузли та електронні компоненти – NEC та Toshiba.
Кондиціонери Panasonic, безумовно, один з еталонів якісної та надійної кліматичної техніки, в них поєднуються кращі сучасні технічні досягнення , найвища функціональність та стильний дизайн. На сьогоднішній день кондиціонери Panasonic збираються на заводах, розташованих в Японії, Малайзії та Китаї. Завдяки тому, що робота над удосконаленням елементів ніколи не припиняється, і постійно вкладаються величезні кошти у розробку нових технологій – Panasonic є однією з провідних у світі фірм, що виробляють кліматичну техніку. Кондиціонери Panasonic – це не лише сучасний дизайн, а й найдосконаліші технології. Компанія експортує свою продукцію до 120 країн світу. В галузі інновацій займає провідне місце у світі, їй належить 95025 патентів на різні технічні інновації та технології.
Кондиціонери SAKATA - це японські розробки, інтегровані на сучасних китайських виробництвах. Престижне походження забезпечує ергономічний сучасний дизайн, оптимальний набір функцій, високу енергоефективність, надійність, забезпечену комплектуючими відомих світових виробників. Контроль якості, що підтримується на виробництві, дозволяє впевнено пропонувати трирічну гарантію. Широкий модельний ряд дозволяє органічно інтегруватися в приміщення будь-якого призначення. За допомогою команди консультантів, проектувальників, дизайнерів, інсталяторів SAKATA внесе до Ваших приміщень престижну приналежність до японських інновацій у доступному ціновому сегменті.
Корпорація Тошиба має 112 філій і приєднаних компаній майже в 40 країнах, є з найбільших у світі компаній. Чисельність співробітників Toshiba у всьому світі становить близько 200 000 чоловік. Маючи основну виробничу базу в Японії та заводи в Китаї та Таїланді, продає кондиціонери більш ніж у 120 країнах світу через власну торговельну мережу та за допомогою незалежних дистриб'юторів. Toshiba Air Conditioning має понад 1200 патентів у Японії та інших країнах світу. Лідерство у виробництві кондиціонерів починається з наукових розробок, передових технологій та ключових компонентів. Провідна позиція Тошиба підкріплюється системою спільного управління всіма етапами робіт – від проектування та розробки до контролю якості виробництва, постачання, монтажу та навчання наших замовників.
cleaning.jpg

Видаляє запахи та економить час

Автоочищення допомагає усувати запахи та економить час на очищення. Після використання кондиціонера режим очищення сушить внутрішні частини кондиціонера протягом 30 хвилин. Це усуває вогкість і цвіль, таким чином Ви можете насолоджуватися свіжим повітрям без неприємних запахів і економити час на очищення кондиціонера. очищення", то він включається автоматично при вимкненні кондиціонера. При цьому вентилятор внутрішнього блоку спліт-системи працює протягом 30 хвилин на низькій швидкості при закритих випускних жалюзі. Таким чином, вся волога з теплобменника видаляється.

Моделі з тепловим насосом

У моделях кондиціонерів з тепловим насосом в режимі охолодження "Авто очищення" включається так само, як у працюючих тільки на охолодження. Спочатку вентилятор працює 13 хвилин, потім на 1 хвилину вмикається режим обігріву. Потім вентилятор внутрішнього блоку спліт-системи працює ще 2 хвилини та вимикається. Таким чином, цикл автоматичного очищення займає всього 16 хвилин.

Автоматическая очистка кондиционера
У цьому режимі встановлюється мінімальна швидкість вентилятора (для найменшого шуму) і, залежно від режиму, плавно підвищує (охолодження) або знижує (обігрів) температуру на 2 - 4 градуси протягом кількох годин. Після закінчення терміну, встановленого таймером, кондиціонер вимикається.
нічний режим
Включаючи кондиціонер у нічний режим сну, необхідно враховувати, що температура працюючого кондиціонера охолоджуючись за одну годину збільшується, а при нагріванні зменшується. Таким чином температура протягом ночі може коливатися від 16 до 32 градусів. Швидкість вентилятора також знижено до середнього рівня. Всім відомо, що під час сну у людини процеси життєдіяльності уповільнені, вона рухається менше, тому температура навколишнього середовища має бути дещо нижчою за денну. При включенні кондиціонера в нічний режим напір сильного потоку повітря знижується, він стає лише слабким вітерцем, кондиціонер доводить температуру до комфортного стану і вимикається, але вас уже обіймає сон.
Іонізація повітря має антибактеріальний ефект. Аніони, переміщаючись у приміщенні, стикаються з бактеріями та спорами. При цьому вони перетворюються на гідроксигрупи (ВІН) і руйнують оболонки бактерій. Повітря очищається у всьому приміщенні від бактерій, грибів, плісняви. Можливо з цим і пов'язана цілюща сила іонів захисту людини від хвороб.
Іонізація повітря допомагає усунути неприємні запахи та тютюновий дим. Зіштовхуючись із молекулами забруднень і неприємних запахів, аніони розщеплюють їх у нешкідливі речовини. Різні стійкі запахи та тютюновий дим видаляються без сліду за 5-6 хвилин роботи іонізатора. Враховуючи обсяг повітря, що захоплюється кондиціонером - іонізація за його допомогою ідеальний засіб для боротьби з димом у будинку курця.
Іонізація видаляє з повітря деякі небажані та небезпечні хімічні сполуки. У приміщенні можуть бути джерела небажаних хімічних сполук, які проникають у повітря: предмети, оброблені хімічними засобами, шкідливі матеріали та аерозолі. Принцип дії в даному випадку схожий з описаними вище. Основою цієї користі є не чудодійна сила іонів, а їх фізичні властивості, за допомогою яких аніони успішно очищають повітря приміщення. Цю функцію в кондиціонері варто вважати як функцію додаткової фільтрації, а іонізатор виступає як додатковий фільтр тонкого очищення повітря. Використання такого фільтра очистить приміщення від шкідливих і хвороботворних бактерій за 2-3 години роботи, а від тютюнового диму позбавить якихось 5-6 хвилин. >
Управляти таким кондиціонером можна не лише за допомогою стандартного пульта, а й через пристрої, що мають підключення до бездротової мережі – смартфон, планшет, ПК. Для цього необхідно завантажити та налаштувати програму. Крім того, ця функція дозволяє зберігати різні конфігурації в налаштування програми та включати їх за потреби. При певних параметрах програми, підключивши кондиціонер через Wifi Router, з'явиться можливість керувати кондиціонером віддалено через Інтернет.
Wifi управление кондиционером